Renginiai
Stovyklų seminaras

Artėjant stovyklų sezonui „Vaikų krikščioniško ugdymo draugija“ suorganizavo seminarą stovyklų vadovams. Seminarą vedė patyrę stovyklų direktoriai iš Latvijos, tai - Viktorija Bortko „Tarptautinių krikščioniškų stovyklų“ koordinatorė, Latvijos krikščioniškos misijos „Bernu kristigas izglitibas apvieniba” atstovė ir Romanas Mikalauskas, stovyklos „Žemčiužinka” koordinatorius, bažnyčios jaunimo vadovas. Susirinkome iš įvairių Lietuvos krikščioniškų bažnyčių tie, kurie jau rengia stovyklas ir kurie planuoja prie to prisidėti. Gavome gerą dozę motyvacijos, kad verta dėl vaikų skirti savo laiką ir energiją ne tik dėl jų vasaros užimtumo, bet kad tai yra ir pats geriausias laikas per žaidimus susipažinti su Dievu.

Skaityti daugiau...
 
Nuotraukos: Giesmių koncertas Kybartuose El. paštas
Reportažai
Sekmadienis, 18 Kovas 2012 09:00
žiūrėti >>
 
Marijampolės baptistų bažnyčia kviečia į giesmių koncertą Kybartuose
Pirmadienis, 05 Kovas 2012 08:05
2012-03-17, 17val.

Kauno krikščioniškasis kamerinis choras „Geroji Naujiena“ (vadovas Nerijus Šatinskas) įkurtas 2008 metais, prie moterų ansamblio prisijungus vyrams. Tuo laiku pagrindinė choro veikla buvo giedojimas bažnyčioje “Geroji naujiena” pamaldų metu. Platesnę savo veiklą choras pradėjo 2009 metais, kai kartu su jaunimo kvartetu parengė koncertinę programą, skirtą Evangelijos žinios tūkstantmečiui Lietuvoje. Programos repertuarą sudaro lietuvių ir užsienio autorių tradicinės ir šiuolaikinės garbinimo giesmės. Šią programą choras atliko Tauragėje, Utenoje, Šiauliuose, Elektrėnuose, Marijampolėje,  Panevėžyje, Ukmergėje ir Zarasuose, o kovo 17 dieną kviečiame pasiklausyti Kybartų kultūros centre. Plačiau apie šį chorą sužinoti ir pasiklausyti jo atliekamų giesmių galima čia: www.jezus.lt/giesmes.php

 
Giesmių koncertas Marijampolėje

2012-01-21, 17val.

Sausio 21-ąją Petro Kriaučiūno viešojoje bibliotekoje į giesmių koncertą marijampoliečius pakvietė Kauno krikščioniškosios muzikos akademijos choras. Vilniaus Biblijos koledžui priklausančiame Kauno padalinyje mokosi aplinkiniuose rajonuose veikiančių krikščionių baptistų bažnyčių tarnautojai - įvairių profesijų ir išsilavinimo žmonės. Tarp jų dvi marijampolietės Rūta Čepaitienė ir Monika Rudvalytė.

Skaityti daugiau >>

 
Jėzaus Kristaus gimimo šventė 2011m.

2011-12-25, 11val.

.. Štai skelbiu jums didelį džiaugsmą, kuris bus visai tautai. Šiandien Dovydo mieste jums gimė Gelbėtojas. Jis yra Viešpats – Kristus (Evangelija pagal Luką 2, 10-11).

Paskutinį gruodžio sekmadienį susirinkome kartu švęsti mūsų Viešpaties Jėzaus Kristaus gimtadienį. Šį džiaugsmingą rytą pamaldas pradėjome giesmėmis. Lūpose ir širdyse skambėjo „Gimė Jis Betliejuje“, „Glorija Avinėliui“, „Arčiau Tavęs“. Pastoriaus Prano Bielevičiaus skelbiama Evangelija paskatino iš naujo įvertinti, kokia daugybė pasaulio žmonių beveik du tūkstančius metų, gali patirti išgelbėjimo džiaugsmą.

Skaityti daugiau...
 
Vasaros išvyka vaikams "Gerasis gydytojas"

2011-07-11

Marijampolės baptistų bažnyčia jau 10 metų iš eilės rengia krikščioniškas išvykas vaikams su palapinėmis. Jų metu vaikai sužino apie Dievą, Bibliją, žaidžia, maudosi, mokosi įvairių dalykų būreliuose. Šiais metais tokia stovykla vyko liepos 11-14 dienomis prie Asijavičiaus ežero. Jos tema – „Gerasis Gydytojas“. Į stovyklą atvyko 33 vaikai, bei kiekvieną dieną dar keli vaikai ateidavo iš vietinio Pavyžupių kaimo. Užsiregistravę „Gerojo Gydytojo“ registratūroje, kiekvienas diagnozavo sau savo širdies „ligą“, nuo kurios norėtų būti išgydomi.

Skaityti daugiau...
 
Kristaus prisikėlimo šventė
2011-04-24, 11val.
 
Kristaus gimimo šventė 2010

2010-12-26, 11val.

Šių metų gruodžio 26 d. Marijampolės baptistų bažnyčioje šventėme Jėzaus Kristaus gimtadienį.

Surinkimą pradėjome Viešpatį šlovinančiomis giesmėmis ir malda. Bažnyčios suaugusiųjų choras paruošė kalėdinę giesmių programėlę. Klausėme pastoriaus Irmanto Beržinio pamokslo iš Evangelijos pagal Matą 22, 1-14. Šventinę programą pratęsė vaikų mokyklėlės choras su vadove Rūta Čepaitiene bei vaikų mokyklėlės paruoštas nuotaikingas ir pamokantis vaidinimas apie sūnų paklydėlį iš Evangelijos pagal Luką 15, 11-32.

Skaityti daugiau...
 
Padėkos ir atsinaujinimo šventė

2010-11-21, 11val.

Šią dieną dauguma amerikiečių švenčia rudenį, atsidėkodami Dievui už derlių, kurį išaugino per vasarą.

Mes taip pat turėjome padėkos dieną savo bažnyčioje, tačiau ne už žemės derlių, bet už dvasinį derlių. Prisiminėme, kas mes buvome be Dievo, ką atsinešėme į šią bažnyčią širdyse, ir kaip mus Jisai pakeitė per didesnį, ar mažesnį laiko tarpą, kokius subrandino dvasinius vaisius.

Skaityti daugiau...
 
Vasaros išvyka "Gyvybės medis"
2010-07-07
 
« PradžiaAnkstesnis12345SekantisPabaiga »

Puslapis 4 iš 5
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting