Skaitiniai
Pavelas Kultiševas iš Kazachstano Petropavlovsko miesto baptistų bažnyčios
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Penktadienis, 14 Spalis 2011 00:00

kazachstan2

Esu iš Petropavlovsko miesto. Užaugau tikinčių tėvų šeimoje. Mūsų šeimoje aštuoni vaikai: šeši broliai ir dvi seserys. Tėčio tėvai, mamos tėvai taip pat tikintys. Jie meldėsi, kad mes, vaikai, pažintume Dievą. Dabar visi esame įtikėję.

Aš pats susituokęs. Auginu su žmona septynis vaikus. Netrukus turi gimti aštuntas vaikas. Keturi sūnūs ir trys dukterys. Mes džiaugiamės, kad vaikai taip pat linksta prie Viešpaties. Mes važinėjame į kaimus ir pamokslaujame žmonėms.

Skaityti daugiau...
 
Kristina Marija Aganson
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Sekmadienis, 02 Spalis 2011 18:34

vkdusveciai

VKDU darbuotoja Kaune: Vaikų krikščioniško ugdymo draugija (VKUD) - tai nedenominacinė tarptautinė organizacija, veikianti 160 šalių visame pasaulyje. Jos veiklą Europoje koordinuoja Šveicarijoje, Kilchzimmer mieste, esanti būstinė. Lietuvoje veikiantis biuras įsikūręs Kaune, Nemuno g. 16A. VKUD tikslas - mokyti jaunimą ir jų auklėtojus Šventojo Rašto tiesų, melstis, kad kuo daugiau vaikų ir paauglių pasitikėtų Jėzumi, kaip Viešpačiu ir Gelbėtoju, kad Lietuvoje vyktų dvasinis atgimimas.

Draugijoje reguliariai vyksta seminarai, pristatomi bažnyčiose vykstančių pamokėlių planai, vaizdinė, metodinė medžiaga, literatūra. Vaikams suprantamu būdu skelbiama Evangelija – Geroji Naujiena. Organizuojami vaikų ir paauglių tarnautojams bei jų padėjėjams intensyvūs kursai, vasaros stovyklų vadovų seminarai, vyksta užsiėmimai tėvams apie krikščionišką vaikų auklėjimą. Siekdami reguliariai lavinti, skatinti ir drąsinti vaikų tarnautojus, kuriasi Mokytojų klubai. Organizacijos veikloje dalyvauja įvairių krikščioniškų bažnyčių: metodistų, baptistų, katalikų, reformatų, laisvųjų krikščionių bei kitų vaikų mokytojai. Visi norintys išsamiau susipažinti su VKUD veikla bei dalyvauti kursuose gali susisiekti elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

 

 
Flatwoods baptistų bažnyčios iš Mountain View pastorius Joe Morell
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Pirmadienis, 26 Rugsėjis 2011 12:47

morell

 Labai džiaugiuosi, kad šį vakarą esu ju jumis. Atvežiau jums linkėjimų nuo brolių ir seserų Kristuje iš JAV, FLATWOODS baptistų bažnyčios. Linkėjimus jums siunčia tie broliai ir seserys, kurie lankėsi Lietuvoje, kurie jus pažįsta. Tai būtų daktaras Ronas Simsonas, Lorinda. Prašau jūsų melstis už seserį Lorindą. Kai pernai mirė brolis Veinas Harperis, tai visiems buvo labai didelis šokas. Miestelio visuomenė stebėjo bažnyčią. Žmonės sako: „Mirė FLATWOODS bažnyčios pastorius, tai dabar nariai išsisklaidys.“ Bet įvyko priešingai. Kaip tik dar labiau sustiprėjo tarpusavio ryšiai. Dabar bažnyčia yra vienos širdies, vieno mąstymo. Po to, kai mirė brolis Veinas Harperis, bažnyčios narių skaičius padaugėjo net šimtu. Matome, kad bažnyčios narių skaičius didėja. Dabar sekmadieniais susirenka daugiau kaip keturi šimtai narių. Dievas laimina šią bažnyčią. Rugsėjo mėnesį aš tapau bažnyčios pastoriumi. Prieš savaitę bažnyčia balsavo, kad būtų dar vienas pastorius. Dabar bažnyčioje yra trys pastoriai. Ir aš dėkoju Dievui už tai, kad jis man siuntė pagalbą. Mūsų bažnyčia dalyvauja programoje, kuri vadinasi „Misionierių ugdymas‘. Visi tie, kuriuos Dievas šaukia tarnauti misijose arba JAV arba kitose šalyse, mokosi. Dar mūsų bažnyčia išsiuntė misionierių į Japoniją. O jeigu Viešpats leis, tai lapkričio mėnesį planuoju pats vykti į Tokijo miestą ir pabūti kartu su tuo broliu.
Skaityti daugiau...
 
« PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga »

Puslapis 10 iš 14
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting