Skaitiniai
Svečiai iš JAV ir Meksikos
Skaitiniai - Straipsniai spaudoje
Ketvirtadienis, 06 Sausis 2011 12:23

karion_m

Gegužės 25-ąją Marijampolės P. Kriaučiūno viešojoje bibliotekoje, kur kas sekmadienį 11 val. vyksta krikščionių baptistų bažnyčios pamaldos, lankėsi JAV Arkanzaso valstijos „Unity“ krikščionių baptistų bažnyčios misionierius geras marijampoliečių tikinčiųjų bendruomenės bičiulis Džo Morelis (Joe Morell) su žmona Džesika ir pirmą kartą Lietuvoje viešintis Mechiko (Meksika) „Betezdos“ baptistų bažnyčios pastorius Gerardas Karijonas (Gerardo Carrion). Svečiai Lietuvoje surengs seminarus, susitiks su krikščioniškų bažnyčių nariais. Kartu su jais, kaip jau įprasta, į Marijampolę atvyko ir nuolatinė pagalbininkė vertėja Stela, į lietuvių kalbą vertusi įdomius svečių pasisakymus.

      Džo Morelis papasakojo apie savo pastarojo meto keliones po Tailandą ir Rumuniją, apie ten veikiančias krikščioniškas bažnyčias bei savo, kaip misionieriaus, veiklą.

Skaityti daugiau...
 
Apie namus, esančius Žemėje ir Danguje
Skaitiniai - Straipsniai spaudoje
Ketvirtadienis, 06 Sausis 2011 12:16
Spalio 8-ąją Marijampolės krikščionių baptistų bažnyčioje viešėjo misionieriai iš JAV Edvardas Braunas su žmona Patricija ir Džo Morelis.

    Pastaraisiais metais Edvardas ir Džo dažnai lankosi Lietuvoje, padeda mūsų krašte įsikūrusioms ir besikuriančioms krikščionių bažnyčioms, dėsto paskaitas Kauno misionierių baptistų Biblijos instituto studentams. Marijampolėje jie taip pat jau ne kartą lankėsi, skaitė paskaitas įvairiomis Biblijos temomis, pasakojo apie savo tarnystę kitose pasaulio šalyse.

Skaityti daugiau...
 
Kas čia vyksta?
Skaitiniai - Straipsniai spaudoje
Ketvirtadienis, 06 Sausis 2011 11:54

Kartais žmonės stebisi matydami prie upės susirinkusius žmones, iš kurių vieni apsivilkę baltais chalatais ir juos nardina upės vandenyje. - Kas čia vyksta? - dažnas paklausia. - Krikštijame žmones - atsakome. Birželio 30 dieną teko išgirsti tokį klausimą, kai baptistų bažnyčia krikštijo žmones.

   Tiesa žmonės pripratę matyti “krikštynas”, kuriose krikštijami vaikai. Gal šie žmonės nebuvo pakrikštyti ir stengiasi atitaisyti klaidą? - Galite pagalvoti.

Skaityti daugiau...
 
« PradžiaAnkstesnis11121314SekantisPabaiga »

Puslapis 13 iš 14
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting