Skaitiniai
Muzika padeda tarnauti Dievui
Skaitiniai - Straipsniai spaudoje
Šeštadienis, 28 Sausis 2012 10:07

Marijampolės apskrities laikraštis "Suvalkietis", 2012 - 01 - 28
 
Laiškas tau
Skaitiniai - Geros mintys
Antradienis, 27 Gruodis 2011 11:07

Kaip jūs visi jau žinote, artinasi mano gimtadienis. Kiekvienais metais mano garbei surengiama didžiulė šventė, tad manau, kad ir šiais metais ši šventė dar sykį įvyks.

Šiuo laikotarpiu visi skuba pirkti, ieško dovanų, mirga daugybė reklamų televizijoje, radijuje bei laikraščiuose - visa tai palaipsniui vis garsiau skelbia, jog mano gimtadienis artinasi. Iš tikrųjų gera žinoti, kad bent kartą metuose kai kurie žmonės galvoja apie mane. Tačiau pastebiu ir kitą dalyką: jei pradžioje žmonės, atrodo, suprato ir, regis, dėkojo už visa, ką jiems padariau,

Skaityti daugiau...
 
Albertas Latužis iš Klaipėdos
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Pirmadienis, 24 Spalis 2011 12:20
Latuzis Atiduosime garbę mūsų Viešpačiui. Jauskime dėkingumą Jam. Jis leidžia mums gyventi ir duoda ypatingų progų. Tai, galima sakyti, yra asmeniškas Dievo malonės patyrimas. Geras patyrimas, kai turime dėl ko džiaugtis ar kai kartais būname ir nubausti. Mums dažniausiai bausmė nepatinka, bet Biblijoje parašyta: „Ką Dievas myli, tą ir nubaudžia.“ Esu jau tokio amžiaus, kad galiu pasakyti: „Dievo disciplina yra kaip vaistas. Ir švelnus pamokymas.“ Džiaugiuosi, kad galiu pas jus atvažiuoti, susitikti su jumis, matyti jūsų veidus. Svarbiausia, kad galime visi patirti Viešpaties artumą. Vienas kitą matydami džiaugiamės, bet gali ateiti toks laikas, kai mes nusivilsime, jausime vienas kitam nepasitenkinimą. Bet jeigu mes, kaip giedama vienoje giesmėje, žvelgsime visad vien į Jėzų, tai niekuomet nenusivilsime.
Skaityti daugiau...
 
« PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga »

Puslapis 9 iš 14
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting