Skaitiniai
Misionierius Viljamas Harperis iš JAV, Teksaso valstijos
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Trečiadienis, 15 Vasaris 2012 00:00
Dievas pašaukė mane tarnauti misionieriumi čia, Lietuvoje. Kartu su žmona buvau atvykęs į Lietuvą prieš ketverius metus. Lankėmės keliuose miestuose. Mes tikėjome, kad Dievas nori, jog tarnautume Lietuvoje, bet nebuvome tuo įsitikinę šimtu procentų. Pabuvę Lietuvoje kelias dienas, supratome, kad atvyksime čia tarnauti. Mes grįžome į Ameriką ir pradėjome pasiruošimo darbus, kad galėtume atvykti į Lietuvą ir čia gyventume. Kai grįžome į Ameriką, mirė mūsų vyriausias sūnus. Mums tai sukėlė šoką. Mes manome, kad piktasis bandė sutrukdyti mums tarnauti Lietuvoje. Mes nusprendėme, kad nesvarbu, kas įvyktų, bet tarnausime Viešpačiui.
Skaityti daugiau...
 
Tikra meilė
Skaitiniai - Geros mintys
Antradienis, 14 Vasaris 2012 14:20

Kartų kartos mėgindavo apibūdinti, kuo meilės nuotykis skiriasi nuo tikros meilės. Marjorie Holmes pateikia šiuos subtilius, bet svarbius skirtumus:

„Meilės nuotykis — kai ieškoma tobulybės. ...Meilė atleidžia kaltes.

Meilės nuotykis greitai praeina. ...Meilė — ilgalaikė.

Meilės nuotykis — kai skraidoma. ...Meilė — kai saugiai nusileidžiama.

Meilės nuotykis — tai kankinantis laukimas, kol pasigiris telefono skambutis

Skaityti daugiau...
 
Krikščioniškos giesmės sieloms sušildyt...
Skaitiniai - Straipsniai spaudoje
Pirmadienis, 30 Sausis 2012 17:03

Paskutinį sausio šeštadienį, šiek tiek atslūgus kūnus kausčiusiam šalčiui, su gražia misija – giesmėmis sušildyti mūsų sielas – Marijampolėje viešėjo Kauno kamerinis krikščioniškas choras „Geroji Naujiena“, vadovaujamas Nerijaus Šatinsko. Gausiai susirinkusiems klausytojams jie atliko lietuvių ir užsienio autorių krikščioniškas giesmes.

P. Kriaučiūno bibliotekos salėje vykusio koncerto pabaigoje Marijampolės krikščionių baptistų bažnyčios pastorius Pranas Bielevičius, kreipdamasis į susirinkusius, priminė apie praėjusiais metais vykusį Lietuvos vardo tūkstantmečio minėjimą, o kartu ir Evangelinės žinios mūsų kraštui paskelbimą. Šie du faktai tarpusavyje yra neatskiriami.

Skaityti daugiau...
 
« PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga »

Puslapis 8 iš 14
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting