Skaitiniai
Joe Morell pasakojimas apie tarnystę
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Trečiadienis, 28 Kovas 2012 12:47

Mūsų tarnystė tampa vis labiau tarptautinė. Dabar mūsų tarnystės esmė tokia: vykstame į įvairias šalis ir ten teikiame žmonėms reikalingą pagalbą. Tai susiję su Biblijos institutu ar dėl kokios nors kitos pagalbos. Patariame, ką bažnyčiose reikia pagerinti, patobulinti.

Per paskutinius pora metų mes buvome nukeliavę į septynias šalis. Buvome Naujojoje Zelandijoje, Australijoje, Rumunijoje, Japonijoje. O praeitų metų lapkričio mėn. buvome Meksikos sostinėje Mechiko mieste. Ten susitikome su Biblijos instituto darbuotojais ir su Meksikoje esančių baptistų bažnyčių pastoriais. Labai jums dėkoju, kad paremiate mus finansiškai, kai keliaujam po įvairias šalis.

Skaityti daugiau...
 
Daivaras Linaburgis, Kauno „Gerosios Naujienos" baptistų bažnyčios misionierius Tauragėje
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Trečiadienis, 28 Kovas 2012 00:00

Kada įtiki, atsiranda troškimas pažinti, ką tau asmeniškai sako Dievas. Tada labai susidomi. Nori sužinoti vis daugiau ir daugiau. Mes su žmona nusprendėme kiekvieną sekmadienį važinėti iš Tauragės į Kauno baptistų bažnyčią. Kurį laiką tai pavyko, bet vieną dieną žmona sako: „Reikia, kad Tauragėje būtų vietinė bendruomenė. Ką dėl to galėtume padaryti?“ Pirma mintis, kuri šovė į galvą buvo tokia: „Atsivežame iš „Gerosios Naujienos“ bažnyčios daug lankstinukų. Vaikščiosime Tauragės miesto gatvėmis ir dalinsime juos žmonėms.“ Mes pasimeldėme ir klausėme Dievo:

 

Skaityti daugiau...
 
Alberto Latužio iš Klaipėdos sveikinimas
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Sekmadienis, 25 Kovas 2012 14:43

Pirmiausia norėčiau jus pasveikinti ne savo, bet mūsų brangaus Išganytojo žodžiais iš Jono 14,27: „Aš palieku jums ramybę, duodu jums savo ramybę. Ne kaip pasaulis duoda, Aš jums duodu. Tenebūgštauja jūsų širdys ir teneišsigąsta.“ Žodis „ramybė“ nereiškia nuleistos rankos, apsnūdęs veidas, abejingumas viskam, kai žmonės sako: „Gera, ramu.“ Specialistai sako, kad hebrajišką žodį „Šalom“ labai sunku išversti. Jis yra labai platus ir gilus, apima didžiulę sferą, platūs žmogaus gyvenimo horizontai. Tame horizonte yra daug vietos Dievo Dvasiai veikti. Jėzus norėjo pasakyti, kad niekur tokios ramybės nerasite.

Skaityti daugiau...
 
« PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga »

Puslapis 6 iš 14
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting