Skaitiniai
Robertas Peteraitis iš Vilniaus "Malonės" baptistų bažnyčios
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai

Svečias pristatė internetinį evangelizavimo ir sielovados projektą "IeškauDievo.lt"

"Turime tai, ko anksčiau neturėjome ir nežinia, ar turėsime ateityje,- tai galimybę skelbti Evangeliją interneto pagalba visai nepažįstamiems žmonėms", - sako projekto vadovas.

Žiūrėti Roberto istoriją>>

Žiūrėti Dianos Peteraitienės istoriją>>

 
Misionierė Meksikoje Jolita
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai

...nes buvai užmuštas ir nupirkai Dievui savo krauju žmones iš visų genčių, kalbų, tautų ir giminių. Iš jų Tu padarei mūsų Dievui karalystę bei kunigus, ir jie viešpataus žemėje“. (Apreiškimo 5:9-10) 

    Viena iš universiteto studenčių, su kuria susitinku keletą kartų per savaitę yra Diana. Su ja susitinku jau keletą metų. Šiais metais ji jau baigia studijas universitete. Kaip džugu matyti, kad Diana imasi iniciatyvos dalintis apie Jėzų universitete. Prieš keletą savaičių susitkome su kita mergina Lupita ir Diana pasidalino apie Jėzų. Lupita priėmė Kristų į savo gyvenimą ir jos pradės studijuot Bibliją kartu. Taip pat Diana išreiškė troškimą būti pilno laiko vadovė Agapėje. Ji turi troškimą padėti studentams augti jų tikėjime.

Skaityti daugiau...
 
Parafrazė Kalėdų proga (1 Korintiečiams 13 skyrius)
Skaitiniai - Geros mintys
Sekmadienis, 27 Gruodis 2015 20:10

Jei savo namus papuoščiau eglišakiais ir spalvingomis lemputėmis, bet nesuvokčiau Kalėdų reikšmės, aš tebūčiau dekoratorius.

Jei nuo ryto iki vakaro plušėčiau virtuvėje kepdamas pyragus ir ruošdamas kitokius skanėstus, jei padengčiau šventinį stalą ir sukviesčiau svečius, bet savo širdyje nesidžiaugčiau Jėzaus gimimu, aš nebūčiau niekas kitas, kaip tik virėjas. 

Skaityti daugiau...
 
« PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga »

Puslapis 1 iš 14
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting