Pamokslai
Jėzaus Kristaus malda, paliečianti visas svarbias gyvenimo sritis PDF Spausdinti El. paštas
Pamokslai - Svečių pamokslai
Ketvirtadienis, 20 Sausis 2011 11:10

Joe Morell: Atsiverskite Biblijas. Mato 6,9-13 „Todėl melskitės taip: ‚Tėve mūsų, kuris esi danguje, teesie šventas Tavo vardas, teateinie Tavo karalystė, tebūnie Tavo valia kaip danguje, taip ir žemėje. Kasdieninės mūsų duonos duok mums šiandien ir atleisk mums mūsų kaltes, kaip ir mes atleidžiame savo kaltininkams. Ir nevesk mūsų į pagundymą, bet gelbėk mus nuo pikto; nes Tavo yra karalystė, jėga ir šlovė per amžius. Amen.

    Viešpats Jėzus Kristus pateikia maldos modelį. Tuo pačiu šis maldos modelis yra sveikas požiūris į gyvenimą.

Skaityti daugiau...
 
Tarnavimas žmonėms PDF Spausdinti El. paštas
Pamokslai - Svečių pamokslai
Ketvirtadienis, 20 Sausis 2011 00:06

     Mato 14,13-14: „Tai išgirdęs, Jėzus valtimi nuplaukė į dykvietę, į vienumą. Minios sužinojo ir iš miestų pėsčiomis nusekė paskui. Išlipęs Jėzus pamatė daugybę žmonių. Jėzui pagailo jų, ir Jis išgydė jų ligonius.“

     Ką Jėzus Kristus ką tik girdėjo? Kas prieš tai buvo? Buvo nužudytas Jonas Krikštytojas. Jėzus matė daugybę žmonių. Šiandien su broliu Viljamu, vykdami pas jus, matėme Marijampolės naują stadioną. Visi miesto gyventojai ten netilptų. Tilptų penki tūkstančiai žmonių. Tai irgi daugybę žmonių. Ir mes kasdien matome daugybę žmonių, nes einame į parduotuves, vaikštome gatvėmis, einame į mokyklą, bet ar mes matome taip, kaip matė Jėzus?

Skaityti daugiau...
 
Krikščioni, ką pasėsi, tą ir pjausi PDF Spausdinti El. paštas
Pamokslai - Svečių pamokslai
Trečiadienis, 19 Sausis 2011 18:46

Matėme spektaklį apie Nojų. Mąstydami apie Nojų dažniausiai prisimename tvaną, vaivorykštę, bet dažnai užmirštame dėl ko tas tvanas įvyko. Dievas pažvelgė į pasaulį ir pamatė vien piktybę. Ir dėl tų piktadarysčių, kurias darė žmonės, Dievas siuntė tvaną. Svarbu išmokti pamoką, kurią Dievas parodė per tvaną.

Galatams 1,1-2: „Paulius, apaštalas ne iš žmonių ir ne per žmogų, bet per Jėzų Kristų ir Jį prikėlusį iš numirusių Dievą Tėvą, kartu su manimi esantys broliai – Galatijos bažnyčioms“. Aš tai perskaičiau tam, kad noriu atkreipti jūsų dėmesį į tai, kam adresuotas šis laiškas. Jis adresuotas Galatijos bažnyčioms.

Skaityti daugiau...
 
Apie tikėjimą PDF Spausdinti El. paštas
Pamokslai - Pastoriai
Pirmadienis, 17 Sausis 2011 13:10

       Hebrajams 11,6: „O be tikėjimo neįmanoma patikti Dievui. Kas artinasi prie Dievo, tam būtina tikėti, kad Jis yra ir kad uoliai Jo ieškantiems atsilygina.“

          Nuo tikėjimo priklauso, ką mes renkamės, ką darome, ką veikiame. Mes dažnai klausiame savęs: ko Dievas tikisi?

         Hebrajams 11,4: „Tikėjimu Abelis aukojo geresnę auką negu Kainas ir dėl tikėjimo gavo liudijimą, kad yra teisus, Dievui paliudijus apie jo dovanas. Dėl tikėjimo jis ir miręs tebekalba.“

         Atsiverskime „Pradžios knygą“ ir paskaitykime apie Abelio tikėjimą, kas jam nutiko.

Skaityti daugiau...
 
Avinėlio vestuvių pokylis PDF Spausdinti El. paštas
Pamokslai - Pastoriai
Antradienis, 11 Sausis 2011 22:53
Mes švenčiame Jėzaus gimimo šventę. Prisimename Jo gimimą.

          Šiandien noriu pažvelgti į šventę, kuri bus ateityje, kurios mes turime laukti ir atitinkamai pasiruošti. Šventėms mes pasiruošiame: skanų maistą, gražius drabužius.

           Kokia didžiulė šventė, smagi šventė laukia tų, kurie asmeniškai pažįsta Kristų? Ji vadinasi Avinėlio vestuvės. Jos pažadėtos ateityje.

Skaityti daugiau...
 
« PradžiaAnkstesnis11121314SekantisPabaiga »

Puslapis 14 iš 14
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting