Ar tiki Jėzumi?

Greitai artėja šventinis laikotarpis, kai daugelis švęsime Kalėdas, prisiminsime, kad Jėzus gimė tvartelyje, buvo paguldytas ėdžiose ir šį kūdikėlį aplankė piemenėliai, o paskui išminčiai iš Rytų. Bet ar Jėzus tik toks silpnutis kūdikėlis, ar kažkas daugiau? Kas tau yra Jėzus?

Štai ką pats Jėzus sakė apie save, gyvendamas žemėje ir tarnaudamas žmonėms:

„Aš atėjau į pasaulį kaip šviesa, kad visi, kurie mane tiki, neliktų tamsoje.“ Evangelija pagal Joną 12 skyrius 46 eilutė.

Skaityti daugiau...
 
Evangelija - išsigelbėjimo kelias
Geroji naujiena
Kiekvienas žmogus yra nusikaltęs prieš Dievą. Dievas šventas ir teisingas, Jis neapkenčia nuodėmės.

Nėra teisaus, nėra nė vieno.“ Rom 3,10

„Visi nusidėjo ir stokoja Dievo šlovės“. Rom 3,23

Bet jūsų nusikaltimai atskyrė jus nuo jūsų Dievo ir jūsų nuodėmės paslėpė Jo veidą, kad Jis nebegirdėtų“. Izaijo 59,2

Atpildas už nuodėmę – mirtis“. Rom 6,23 a

Dievas myli tave.

Nes Dievas taip pamilo pasaulį, jog atidavė savo viengimį Sūnų, kad kiekvienas, kuris Jį tiki, nepražūtų, bet turėtų amžinąjį gyvenimą.“ Jn 3,16

Skaityti daugiau...
 
Kuo daina skiriasi nuo giesmės?
Geroji naujiena

Ko gero pasakysite, kad skiriasi ritmas, skiriasi žodžiais. Tai yra tiesa, bet tai nėra pagrindinis skirtumas. Dainą žmogus dainuoja žmogui, o giesmę  gieda ir Dievui.

Kai kas klausia: „Kur tas Dievas yra? Aš negaliu Jo matyti, negaliu Jo pačiupinėti. Ko aš negaliu pačiupinėti, ko aš negaliu matyti – man tiesiog neegzistuoja.“ Bet yra daug dalykų, kurių mes negalime matyti. Kartais juos galime jausti. Pučia vėjas, jo nematome, bet matome jo poveikį. Yra elektromagnetinės bangos. Tų bangų negalime pačiupinėti ar pamatyti.

Skaityti daugiau...
 
Didžiausia dovana
Geroji naujiena
Ar esate susimąstę, kodėl mes gauname dovanas arba jas dovanojame kitiems?

Didžiausia dovana per visą žmonijos istoriją yra prieš daugiau kaip du tūkstančius metų atėjęs į žemę pats Dievo Sūnus – Jėzus Kristus. Jis atėjo atiduoti savo gyvybės kaip išpirkos už mūsų padarytas nuodėmes. Jis atkentėjo ant kryžiaus ir numirė už mane ir tave, už mano ir tavo prasižengimus, o trečiąją dieną Jėzus prisikėlė, ir dabar Jis yra gyvas Danguje, savo Tėvo dešinėje.

Nes Dievas taip pamilo pasaulį, jog atidavė savo viengimį Sūnų, kad kiekvienas, kuris Jį tiki, nepražūtų, bet turėtų amžinąjį gyvenimą“. Evangelija pagal Joną 3,16.

Skaityti daugiau...
 


Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting