Bažnyčios svečiai
Antanas Maziliauskas iš Kauno „Gerosios Naujienos“ baptistų bažnyčios
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Antradienis, 20 Kovas 2012 13:04

Jono 10,11: „Aš esu gerasis ganytojas. Geras ganytojas už avis guldo savo gyvybę.“ Jeigu šiandien tu jau supratai, kad esi nuodėmingas ir kad tau reikia Gelbėtojo ir prašei Jėzaus juo būti, tai atmink, kad tau reikia Vado, Ganytojo, Piemens, kad, kaip sako Biblija, rodytų kelią. Mūsų gerasis Ganytojas Jėzus parodė begalinę meilę, ateidamas čia, į žemę, atpirkdamas tavo ir mano nuodėmes, kad turėtume amžinąjį gyvenimą danguje. Mes esame Jo avys ir Jo tauta. Jis mus veda. Pasaulyje, kuris atiduotas valdyti šėtonui, yra labai daug klaidžių kelių, tamsių uolų ir gilių tarpeklių. Piktasis daro viską, kad mes į juos patektume, kad ir toliau gyventume savo nuodėmėse, kad nebūtume naudingi Dievui. Šėtonas yra stipresnis už žmogų, tačiau 1 Jono 4,4 eilutės pabaiga sako: „Tas, kuris jumyse, didesnis už tą, kuris pasaulyje.“

Skaityti daugiau...
 
Kauno "Gerosios Naujienos" baptistų bažnyčios pastorius Artūras Pučkovas
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Penktadienis, 24 Vasaris 2012 11:43
Malonu vėl atvykti pas jus, būti jūsų tarpe. Paskutinį kartą matėmės, kai mūsų bažnyčios choras koncertavo čia, šioje salėje. Jūsų bažnyčią mes vadiname Lietuvos filipiečiais, nes jūs gausiai remiate kitas bažnyčias, prisidedate prie įvairių Dievo darbų.

Kartais mes pasikviečiame į svečius jūsų bažnyčios pastorius. Šiandien jie pritaikė šį metodą ir pakvietė mane. Atvežiau linkėjimus nuo „Gerosios Naujienos“ bažnyčios narių. Atvykę pas mus, jūsų bažnyčios pastoriai papasakojo apie bažnyčios gyvenimą.

Skaityti daugiau...
 
Misionierius Viljamas Harperis iš JAV, Teksaso valstijos
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Trečiadienis, 15 Vasaris 2012 00:00
Dievas pašaukė mane tarnauti misionieriumi čia, Lietuvoje. Kartu su žmona buvau atvykęs į Lietuvą prieš ketverius metus. Lankėmės keliuose miestuose. Mes tikėjome, kad Dievas nori, jog tarnautume Lietuvoje, bet nebuvome tuo įsitikinę šimtu procentų. Pabuvę Lietuvoje kelias dienas, supratome, kad atvyksime čia tarnauti. Mes grįžome į Ameriką ir pradėjome pasiruošimo darbus, kad galėtume atvykti į Lietuvą ir čia gyventume. Kai grįžome į Ameriką, mirė mūsų vyriausias sūnus. Mums tai sukėlė šoką. Mes manome, kad piktasis bandė sutrukdyti mums tarnauti Lietuvoje. Mes nusprendėme, kad nesvarbu, kas įvyktų, bet tarnausime Viešpačiui.
Skaityti daugiau...
 
« PradžiaAnkstesnis1234567SekantisPabaiga »

Puslapis 4 iš 7
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting