Bažnyčios svečiai
Albertas Latužis iš Klaipėdos
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Pirmadienis, 24 Spalis 2011 12:20
Latuzis Atiduosime garbę mūsų Viešpačiui. Jauskime dėkingumą Jam. Jis leidžia mums gyventi ir duoda ypatingų progų. Tai, galima sakyti, yra asmeniškas Dievo malonės patyrimas. Geras patyrimas, kai turime dėl ko džiaugtis ar kai kartais būname ir nubausti. Mums dažniausiai bausmė nepatinka, bet Biblijoje parašyta: „Ką Dievas myli, tą ir nubaudžia.“ Esu jau tokio amžiaus, kad galiu pasakyti: „Dievo disciplina yra kaip vaistas. Ir švelnus pamokymas.“ Džiaugiuosi, kad galiu pas jus atvažiuoti, susitikti su jumis, matyti jūsų veidus. Svarbiausia, kad galime visi patirti Viešpaties artumą. Vienas kitą matydami džiaugiamės, bet gali ateiti toks laikas, kai mes nusivilsime, jausime vienas kitam nepasitenkinimą. Bet jeigu mes, kaip giedama vienoje giesmėje, žvelgsime visad vien į Jėzų, tai niekuomet nenusivilsime.
Skaityti daugiau...
 
Tarptautinės Krikščionių Ambasados Jeruzalėje (International Cristian Embassy Jeruzalem) atstovų Lietuvai Maiklas ir Fausta Maass
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Pirmadienis, 18 Balandis 2011 16:12

ambasadoriaiizraelyjeAš, Maiklas Maass (Michael Maass), ir mano žmona Fausta Maass esame Tarptautinės Krikščionių Ambasados Jeruzalėje atstovai Lietuvai. Ar ką nors girdėjote apie tokią ambasadą? Įvairios šalys turi ambasadas Izraelyje.

Krikščionių ambasada yra tarsi tiltas, kuris siekia geresnio supratimo tarp krikščionių ir žydų tautos. Krikščionių ambasada yra su Izraeliu, palaiko Izraelio tautą, įvairiais būdais išreiškia meilę Izraelio tautai. Neseniai Izraelyje atidaryti namai holokaustą išgyvenusiems žydams. Jie yra labai seni ir jais reikia rūpintis.

Mes susitinkame su įvairiomis krikščionių grupėmis ir bendruomenėmis ir pasakojame apie Izraelio tautą.

Mes norėtume su jumis pasidalinti apie Dievo tautą – Izraelį.

Beveik kasdien „Naujienų“ programose yra minimas Izraelis. Jeruzalė yra minima dažniausiai. Ar žinote, kokio dydžio šalis yra Izraelis? Lietuvos teritorijoje tilptų trys Izraeliai ir dar liktų vietos, o juk Lietuva nėra didelė šalis. Izraelis užima labai mažą teritoriją. Tai yra vienintelė pasaulyje žydų valstybė. Jie apsupti iš visų pusių musulmoniškų tautų jūra, kurie net negali pakęsti minties, kad Izraelis egzistuoja. Daugelis turi svajonę – nustumti Izraelį į jūrą.

Šiandieną visame pasaulyje antisemitizmas yra pasiekęs aukščiausią lygį. Ne vien tik tarp radikalių musulmonų, bet ir krikščioniškoje Europoje.

Mums, kaip krikščionims, labai svarbu, ką Dievas sako apie Izraelį. Aš noriu matyti Izraelį taip, kaip jį mato Dievas, bet ne tokį, ką apie jį skelbia „Naujienos“.

Skaityti daugiau...
 
Pavelas Kultiševas iš Kazachstano Petropavlovsko miesto baptistų bažnyčios
Skaitiniai - Bažnyčios svečiai
Penktadienis, 14 Spalis 2011 00:00

kazachstan2

Esu iš Petropavlovsko miesto. Užaugau tikinčių tėvų šeimoje. Mūsų šeimoje aštuoni vaikai: šeši broliai ir dvi seserys. Tėčio tėvai, mamos tėvai taip pat tikintys. Jie meldėsi, kad mes, vaikai, pažintume Dievą. Dabar visi esame įtikėję.

Aš pats susituokęs. Auginu su žmona septynis vaikus. Netrukus turi gimti aštuntas vaikas. Keturi sūnūs ir trys dukterys. Mes džiaugiamės, kad vaikai taip pat linksta prie Viešpaties. Mes važinėjame į kaimus ir pamokslaujame žmonėms.

Skaityti daugiau...
 
« PradžiaAnkstesnis1234567SekantisPabaiga »

Puslapis 5 iš 7
Marijampolės baptistų bažnyčia, Powered by Joomla! Theme made by SiteGround web hosting